Marketing AfiliatMarketing

Ce surse de informare folosesc pentru marketing afiliat?

Pentru a excela într-un domeniu e nevoie ca în permanență să te documentezi și să fii la zi cu noutățile din acel domeniu în care dorești să faci progrese. Marketing-ul afiliat este o pasiunea a mea și pe cât se poate încerc să urmăresc noutățile din domeniu, care mă ajută să implementez noi idei în proiectele mele sau să le îmbunătățesc , fiind astfel în trend cu ce se cere pe piața de marketing afiliat. În acest sens mă informez atât din surse interne cât și din surse externe.

Surse de informare interne

Afiliatti.ro – este un blog deținut de Ciprian Drăgoi, un afiliat de top. Oferă foarte multe informații gratuite despre marketing-ul afiliat și are o rubrică la finalul fiecărei luni intitulată „Link-uri utile marketing afiliat” care conține articole foarte interesante din domeniu.

DragosBunea.ro – Este un afiliat cu foarte multă experiență în marketing afiliat, fiind implicat în acesta încă de la începuturile lui în România. Este unul dintre afiliații de top care au contribuit la creșterea acestei industrii în țara noastră. Pe blogul lui veți găsi multe articole, cifre și alte informații. De asemenea este activ pe comuniatea care a fondat-o, Comunitatea Marketing Afiliat Romania, unde dă sfaturi bune și sugestii pentru afiliați.

EricCosulea.ro – Chiar dacă a început relativ rececent promovarea prin marketing afiliat, prin 2022, perseverența și transparența de care dă dovadă, oferind cifre concrete, pot fi motivante pentru orice afiliat la început de drum.

Comunitatea Marketing Afiliat Romania și Affiliate 2Performant – sunt cele mai mari grupuri pe Facebook cu discuții despre marketingul afiliat în România. În grupul deținut de 2Performant, una dintre platformele de afiliere, mi se pare că nu mai prea există activitate și nu are așa mare engagement ca în trecut.

Profitshare Blog și 2Performant Blog – sunt blogurile oficiale ale celor mai mari platforme de marketing afiliat din România.

Surse de informare externe

ClickBank Blog și Impact Blog – sunt 2 bloguri ale unor rețele mari de marketing afiliat din afară. Mai sunt și blogurile altor platoforme CJ, Awin, Dognet, ShareASale.

AuthorityHacker.com – este un blog util, fondat de Gael Breton și Mark Webster, pe care vei găsi informații utile despre marketing afiliat, blogging și SEO.

SearchEngineJournal.com și SearchEngineLand.com – 2 bloguri care oferă informații deosebit de utile despre tot ce e nou în PPC, SEO, marketing afiliat și multe alte subiecte.

NichePursuits.com – un blog fondat de Spencer Haws care are multă experiență în blogging și marketinf afiliat. Îmi place că pe blogul lui arată povești de succes ale diferitor persoane care au reușit să facă din blogging și marketing afiliat un job full-time. Spencer are și un canal de YouTube.

Matt Diggity – canal de YouTube care oferă informații în special despre SEO și marketing afiliat.

Adam Enfroy – un afiliat foarte recunoscut la nivel internațional aș spune, din experiența căruia cu siguranță vei avea multe lucruri de învățat.

Income School – fața acestui canal sunt 2 băieți foarte simpatici, uneori clip-urile lor fiind comice dar care oferă și foarte multă informație în mod gratuit. Specilalitatea lor să zic așa o reprezintă site-urile de nișă. Ei împreuna cu Adam Enfroy și NichePursuits sunt în principal cei pe care-i urmăresc cel mai mult deoarece publică conținut constant.

Dacă mai cunoști și alte surse de informare, fie de la noi fie din afară care îți sunt utile, postează-le în comentarii să învățăm toți din ele! 🙂

Imagine articol: Image by rawpixel.com on Freepik

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button