Tools

Aici este o pagină cu aplicațiile/temele/serviciile pe care le folosesc pe acest blog sau în proiectele de afiliere și pe care le recomand.

Hosterion și ChrootConsider că sunt cele mai bune servicii de hosting din România și le folosesc, îndeosebil Hosterion atât pentru acest blog, cât și pentru celelalte proiecte de afiliere.
JannahEste tema WordPress pe care o folosesc pentru acest blog. Mi se pare o temă frumoasă pentru blogguri cu o mulțime de funcții și optimizări, fără să fie nevoie de alte plugin-uri. În plus se încarcă și foarte repede.
BlocksyEste una dintre cele mai bune teme pentru WordPress, chiar și varianta gratuită a acesteia. Eu am ales varianta PRO și o folosesc pentru site-ul de review-uri.
ReHubEste o altă temă foarte completă pentru orice proiect de marketing afiliat. De-alungul timpului am folosit-o pentru proiecte de feed-uri și în special pentru 2 site-uri de cupoane.
GreenShiftDintre toate builderele pentru WordPress pe care le-am testat, consider că acesta, realizat de echipa care au făcut tema Rehub, este cel mai complex și mai bun builder pentru orice tip de site. Sunt și multe addon-uri utile care se pot folosi, fără să ai nevoie de prea multe plugin-uri.
FreepikAici găsesc foarte multe imagini gratuite, icon-uri sau vectori de bună calitate pe care le folosesc în articolele de pe blog cu menționarea sursei de unde am luat imaginile.
PhotopeaEste un editor online, similar cu Photoshop pe care îl folosesc pentru editarea diferitor imagine, creare de logo etc.
SquooshMi se pare un tool foarte util (e gratuit) pentru transformarea imaginilor din diferite formate în .webp dar care îmi permite și să redimensionez imaginile și chiar să le salvez în alte formate.
Keywords EverywhereEste o extensie Chrome pe care o folosesc pentru găsirea de keyword relevante precum și pentru SEO. Chiar și costurile sunt foarte mici în comparație cu ce unelte oferă extensia.
TodoistEste o aplicație android (este și pentru desktop) pe care o folosesc pentru a-mi organiza activitățile zilnice, precum și proiectele la care lucrez, care mă ajută să fiu mai productiv.
ChatGPT și Google BardCred că nu mai au nevoie de nicio prezentare. Sunt foarte utile nu numai în marketing afiliat, ci în multe alte domenii.
Back to top button